Memorialul Cristina Foisor

Anul 2018 se anunta un an plin de evenimente sahiste majore, vom avea “Turneul Candidatiilor”, “Olimpiada” si “Meciul pentru titlul mondial”.

Pe langa aceste turnee, sahistii romani o vor comemora la sfarsitul lunii Ianuarie pe marea maestra internationala, Cristina Foisor, un simbol al sahului romanesc prin tot ceea ce a facut de-a lungul intregii sale vieti.

Mai jos puteti regasi mesajul fiicei ei, Sabinei Foisor. De asemenea puteti regasi linkul catre eveniment si invitatia oficiala.

 

“Dragi prieteni, in memoria mamei, Marea Maestra Internationala Cristina-Adela Foisor, care a fost ona dintre cele mai bune jucatoare Romance, membra a echipei Olimpice si de 5 ori Campiona Nationala, organizam o serie de evenimente comemorative in perioada 19-21 Ianuarie. Pe 19 ianuarie la orele 12 voi tine un simultan, apoi pe 20 vom incepe cu 8 runde de sah rapid, care se va continua, inca 2 runde duminica 21. Deasemenea, duminica vom organiza si un turneu de blitz. Mai multe detalii despre evenimente si inscrieri vor fi postate pe pagina special dedicata acestui eveniment.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *